Bij de Koffieloods snappen we dat u altijd van uw koffie wilt kunnen genieten.

Daarom kan onze eigen reparatiedienst u helpen wanneer er problemen of storingen zijn met uw koffieapparaat

ESPRESSO MACHINE/KOFFIEAUTOMAAT REPARATIE

Voor de meeste mensen is koffie drinken een goed begin van de dag. Maar wanneer plotseling uw espresso machine het niet meer doet, dan begint de morgen toch wel even iets anders. Het kan maar zo zijn dat uw espresso machine niet meer warm wordt of dat de machine verstopt geraakt is. Ook wanneer er niet meer genoeg koffie in uw mok komt, de koffiebonen niet goed gemaald worden of uw kostbare automaat water lekt, kunnen wij u helpen. Wij kunnen uw espresso machine/koffieautomaat repareren!!

Geen zorgen over de reparatie van uw (inbouw) espresso machine / koffieautomaat.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij specialisten in het repareren van espresso machines/koffieautomaten. Al meer dan 15 jaar repareert De Koffieloods (Tuttitalia) espresso machines/koffieautomaten, Ons serviceteam volgt regelmatig bijscholing om op de hoogte te worden gehouden van de laatste technieken en ontwikkelingen in de koffiebranche. Zo kunnen wij vakkundige monteurs bieden voor de reparatie van uw espresso machine/koffieautomaat.

Vrijstaande espresso machines/koffie automaten worden door ons uitsluitend gerepareerd in onze werkplaats. U kunt uw espresso machine/koffie automaat bij ons ter reparatie of voor onderhoud afgeven, tijdens openingstijden van onze winkel of op afspraak. Er is een gratis leenmachine ter beschikking (zolang de voorraad strekt).

Stel ons een vraag

Reparaties

Wilt u uw (inbouw) koffiemachine door ons laten repareren, belt of mailt u ons dan voor een afspraak. Wij bespreken dan met u wanneer de monteur uw koffiemachine kan nakijken en wanneer het beste moment is dat u deze bij ons langsbrengt.

De auto kunt u gratis bij ons voor de deur parkeren.

Wat maakt ons uniek?

  • Professionele medewerkers
  • Brengen van machine buiten openingstijden mogelijk
  • Reparatie mogelijk van elk merk, ongeacht leeftijd
  • Eerst wordt indicatie gegeven van verwachte kosten
  • Garantie op reparatie
  • Onderhoudsbeurt is ook mogelijk wanneer uw machine nog functioneert (aanbevolen elke 1 a 2 jaar)

%

klanttevredenheid

Bel me terug

Laat uw naam en telefoonnummer hier achter en wij bellen u terug om uw vragen te beantwoorden.

:
reCAPTCHA