Onze units zijn er voor iedereen; van familieleden, gasten, klanten tot relaties. De espresso-units zijn van alle gemakken voorzien en uitermate geschikt om voor uw klanten/gasten een prachtige espresso/cappuccino of andere koffie-soort te serveren. Men kan meekijken hoe de barista de heerlijkste espresso’s en cappuccino’s bereid.

Ook aan vergaderingen en presentaties aan kleinere groepen geven de units een unieke uitstraling. De units kunnen aangepast worden naar uw eigen stijl d.m.v. digitaal beeldmateriaal, het plaatsen van een poster of door het rondom plaatsen van uw eigen promotie-materiaal.

Barista Mobile…. een impressie

Stel ons een vraag

Boek een Barista

De units van Barista Mobile zijn uitermate geschikt voor beurzen en evenementen: ze kunnen op een klein oppervlak geplaatst worden en hebben toch een strakke uitstraling. Uw beursstand krijgt hierdoor echt iets extra’s.

De afmetingen van bijvoorbeeld de trolley zijn ca. H 1,20 x Diep 0,90 x L 2,00. Het enige dat wij nog nodig hebben is een aparte stroomgroep van 220 V en een punt waar wij water kunnen halen.

Wat maakt ons uniek?

  • Onbeperkt genieten van diverse koffiespecialiteiten
  • Professionele baristi bekwaam met latte art
  • Unieke mobiele units, zowel binnen als buiten inzetbaar
  • Al tien jaar de koffiespecialist!
  • Geen nacalculatie
  • Ook mogelijkheid tot barista workshop op locatie

%

klanttevredenheid

Bel me terug

Laat uw naam en telefoonnummer hier achter en wij bellen u terug om uw vragen te beantwoorden.

:
reCAPTCHA